TRENINGSGRUPPE!

Det blir fast treningsgruppe 1 gong i veka for dei som har gått valpe og grunnkurs gjennom Gnisten.

Da blir det fast opplegg med ein fellesdel men elles har folk ansvar for eiga trening. Me hjelper kvarandre, eg er ikkje instruktør men ønsker å trene eigne hunder desse dagane!

Men eg tar ansvar for organiseringa sånn at det ikkje blir ”fri flyt”. Håper og trur dette kan bli konstruktive og gode treninger, og samtidig sosialt for to og firebeinte!

Desse treningane passer for folk som ønsker å vera aktive med hundane sine. Det er ikkje noko ”krav” at ein tenkjer konkurranse -retta trening men at ein har interesse for å trene med hunden enten det gjelder, LP, bruks eller freestyle.

Målet med denne gruppa er at alle får trent på det me allerede har lært på kurs og elles sjå og læra av kvarandre! Me trenger f.eks å øve opp god kontakt, øve opp belønning som virkelig er god, generalisere ulike øvelser på forskjellige plasser, øke vanskelighetsgraden i ulike miljø og uventa forstyrrelser, og ikkje minst mengdetrening og sosialisering av hundane.

Alle som blir med må bidra til at dette blir vellukka treningssamlinger! Me tar hensyn til kvarandre og kjem gjerne konstruktive tilbakemeldinger.

Det er ein selvfølge at alle som får bli med bruker positive og moderne treningsmetoder!

Det blir treninger kvar torsdag fra kl 18.30- ?

Felles øvelser med f.eks felles dekk starter ca kl 19.15

Det blir påmelding til denne gruppa sånn at det ikkje glir heilt ut.

Oppstart med meir info/plan 17 mars kl 18.30 og avslutning/evaluering 24 november.

Alle som blir med kan sjølvsagt komme med tanker og ideer.

Pris: 600 kr

Påmeldingsfrist 1 mars.