Fakta
Nick: Winner
Født: 17.05.2010
Reg.nr:
Kjønn: Hann
Farge: Red bicolor
Hale: NBT
Bitt:

Helse
HD:
AD:
Øyne: Fri (2010)

Resultater

Eier
Anne Qvale, Oslo

Lillivo`s The Winner Takes It All

Winner heiter denne ubeskrivelige gutten. Han heiter Lillivo`s The Winner Takes It All og er ein vinner på mange måter.

Når han kom til verden som siste mann i kullet så gispa me - han var heilt nydelig som einaste heilfarga gutten i kullet. Og han var til og med rød bi - og dei har eg ikkje sett mange av! Han vart fort mange sin favoritt og dette var gutten Anne hadde venta lenge på så da var namnet gitt - den som fekk komme til Anne og hennar familie er ein vinnar i seg sjølv!

Winner er full av spillopper, leiken og gal. Heilt på høgd med sin søster Måka i det meste. Han brøyter seg fram i matfatet og sovna ofte der når fatet er tomt..

Han er er utrykksfull og sjarmerande med masse temperament.

Gutten er som ein tung klump men likevel så spretten og rask i snuen.

Trur han kan gjera det bra i utstillingsringen også- meget vakker gutt!

Winner 1/2 år - skrevet av Anne

Nå skal jeg være flink å skrive litt om de første mnd. Med Lillivos The Winner Takes it All.

Og han “takes it all”…tar alle med storm fra første sekund. Elsker mennesker og alle andre dyr. Han hadde en litt vanskelig start her i livet, men har så utrolig gode foreldre og oppdretter og fra det minuttet vi tok han med i bilen fra Svenseid så var han fortrolig med oss. Ikke et pip og slappet fint av i bilen hjem til Oslo. Etter et par dager hjemme, dro vi til fjells og den som hoppet rett i fjellvannet og svømte som en fisk, var den lille bamsen. Og slik har det vært…han bader i alt som er vått, vann eller gjørme, det har ingen betydning ;-) Det ble flere fjellturer. Han hopper, spretter og løper, plasker i dammer... Med eller uten is på.

Så begynte vi på valpekurs. Ikke så veldig fokusert, hadde mer lyst til å leke. Broder Trim var på samme kurs og han var nok mer lysten på å stå på rekke og være flink gutt.

Men, men... Vi hadde da våre lyspunkt vi også. Hjemme kunne jo denne lille tassen alt mulig !

Winner er heldig. Han har tante Hilde som tar han med ut og leker med andre hunder. Og du verden hvor flink han er med andre hunder. De som bråker trekker han seg unna, de som er litt engstelige hjelper han til å bli litt trygge. Andre folk bemerker hvor flink han er med andre J Stolt mor og tante ja !

Og på stallen er han støtt og stadig…veldig interessert i hester.

Tida flyr så fort, han er blitt stor og sterk, men nå klarer vi å trene litt sammen med andre med fokus…så nå er vi i gang med kurs igjen. Og han er veldig flink. Og så elsker han å lære triks da. Det er gøy det!

Winner er et ordentlig familiemedlem. Han koser seg i sofaen, og lurer seg opp i senga når jeg sover, det er koselig det. Ingen tegn til pubertet ennå. Ingen løfting på beinet, og det er bare fint.

Akkurat nå ligger han og sover på bena mine. Jeg har fått verdens beste venn !