Fakta
Nick: Jesse
Født: 03.10.2002
Reg.nr: S56770/2002
Kjønn: Hann
Farge: Red Tricolor
Hale: NBT
Bitt: Korrekt, alle tenner
Testikler: OK

Helse
HD: B
AD: U.a.
Øyne: U.a.

Resultater
MH-test: Gjennomført - 2:a på skudd
Utstilling: 1 x Cert

Jesse er ein flott hanhund på 7 år! Han er den bortgøymde skatten eg har leita etter. Eg ville ha ein hanhund som var lite eller ikkje brukt her i Norge. Dette fordi eg synes det er viktig med mangfoldet i rasen. I Jesse har eg funne det eg leita etter! Han kjem frå eit sundt og friskt kull der hundane er mentalt sterke.

Jesse har gjennomført ein bra MH-test der han viser at han har lite skarphet/aggressjon, lite vokt, lite redsel, stor nysgjerrighet, har masse leikelyst og er skuddfast.

Han bur sammen med Henna og ein annan hund og er alltid med Henna i stallen når ho rir eller steller hestane. Han er med på lange turer og er lett å ha med seg over alt. Jesse er "framåt" og helser gjerne på kjente og ukjente folk, men han er aller mest opptatt av sin matmor. Henna har trent litt lydighet og har konkurrert i kl 1 med han. Jesse er lettlært og liker utfordringer men eiger har ikkje satsa på konkurranse.

For moro skuld har dei trent litt agility og Jesse tar seg fint fram på banen uten at han er med dei kjappaste der. Han kan også lett gå seg opp når han trener og bli bjeffete.

Jesse har også blitt testa på gjeting og han har nok annlegg for det uten at dette er blitt jobba meir med.

På utstillinger har han gjort det bra. På den siste utstillinga så vart han BIR og BIS 3! Og på kritikken stod det:

"Oppen hane. Tiltalende helhet. Velformade muskuløs hund. Vel burna øron. Utmerkt hals och rygg. Vel vinklad. Bra benstamme og står korrekt. Rør seg med bra balans och spentig. Bra pels och farg."

Jesse

Jesse

Jesse