Fakta
Nick: Trim
Født: 17.05.2010
Reg.nr: NO47000/10
Kjønn: Hann
Farge: Red merle m/ tan - overtegna
Hale: NBT
Bitt:

Helse
HD:
AD:
Øyne: Fri (2010)

Resultater

Eier
Erlend Tynning Larsen, Oslo

Lillivo`s Take A Change On Me

Gutt nr 2. Har fått kallenamnet Sterke-Nilsen. Han er ein kar som alle legger merke til! Han er størst i kullet, ein kraftkar uten like. Han har heile tida vore den fyrste til å komme seg fram, han var ikkje mange dager gammal når han tok sine fyrste skritt. Og han har ein utstråing som lyser lang veg, smiler heile tida!

Han er glad og leiken men er ikkje heilt sprø, heller ein fattet og fornuftig kar. Han har eit utruleg kroppsspråk og reagerer liksom så ”riktig”. Fortsetter han sånn så trur eg han kjem godt ut av det med dei fleste han møter på.

Lillivo`s Take A Change On Me heiter han på stamtavla. Han er ein kar eg har vore veldig spent på, ein stor flott hannhund som forhåpentleg vis utvikla seg til å bli ein grei kar. Og så langt har han berre imponert. Trur kanskje han blir den som er ”lettast” å oppdra i kullet. Så trygg, hengiven, leiken og glad i kos!

Trim 1/2 år - skrevet av Erlend

Trim har iløpet av de fire månedene blitt en naturlig del av familien. Utviklinga har gått veldig fort fra han kasta opp i bilen på vei hjem fra Lunde og til han nå er på Vk1 kurs. Han er ganske forskjellig fra Lona. Hun er alltid veldig snill og flink når vi er alene, men klarer ikke konsentrere seg så godt når det skjer mye rundt. Trim er omvendt. Han elsker å imponere kursledere og de andre deltagerene. Men er noe mer utfordrende på hjemmebane... Det er overhodet ikke negativt ment. Hadde han vært like flink 24 timer i døgnet 7 dager i uka som han er på kurs, hadde vi nok gått glipp av mye moro. Han er en herlig blanding av smart, flink bisk og uvøren tjuagutt.

Han har også Lona å bryne seg på. Det er kjempemoro å se hvordan forholdet deres har utvikla seg. Til å begynne med var han små"irriterende" og småbet og pep på henne. Men hun har vært veldig tålmodig og skrudd til mer og mer etter hvert som han har vokst. Nå kan hun sette ham skikkelig på plass om han tar i for mye. Samtidig som de leker utrolig bra sammen. Hun går også inn og passer litt på ham om det er mange andre store hunder rundt. Virker som et slags "morsinstinkt" slår inn.

Trim har også blitt en skikkelig pappagutt. Så i det siste har andre i familien tatt ham med på kurs slik at han skal lære å forholde seg til andre som kommer til å være mye rundt ham. Pluss ikke minst at de også lærer ham bedre å kjenne og får tips til morsomme aktiviteter, trening etc. Han er utrolig kjapp til å lære og elsker å få ros for å ha fått til et nytt triks eller gjort noe annet riktig. Så målet mitt er at vi skal fortsette en gang i uka også etter kurset. Har lyst til å prøve agility. Han har såvidt snust på det på valpekurset, og det er jeg sikker på han kommer til å elske. Og ikke minste kommer han til å bli veldig flink.

Han imponerte meg dessuten STORT da vi var på bydag med kurset. Vi tok toget til Nasjonaltheatret og gikk langs Karl Johan helt ned til Oslo S med gatemusikanter, masse folk, tiggere, skatere, syklister og alle mulige andre forstyrrelser. Men Trim var HELT konsentrert hele tida. Han gikk på plass som om han aldri hadde gjort annet. Og "sitt og bli" med alskens uromomenter omkring var null problem. Så jeg er hundre prosent sikker på at han blir en dyktig og enkel hund å ha med å gjøre.

I tillegg til dette har han jo også sjarm så det holder. Når han av og til tar en tøffel eller noe annet og løper med ørene flagrende bakover for å gjemme seg under bordet kan jeg ikke annet enn flire. Og det fine uttrykket hans med to farger på øynene og den stilige "lappen" i ansiktet får alle naboer og turgåere til å smelte. Og meg også, selvfølgelig...

Så kort sagt er jeg superfornøyd med det nye familiemedlemmet. Du kan virkelig være stolt av et flott kull.